Skip to main content
XS SM MD LG XL

Ik zoek mensen die creatief en kritisch kunnen meedenken over mijn idee

Je hebt een goed idee voor een maatschappelijk initiatief, maar je komt niet zo goed tot het uitwerken ervan. Een veelvoorkomend euvel. Misschien blijf je te veel in je eigen ideeën en oplossingen hangen of mis je een verfrissende, nieuwe invalshoek. Wij kunnen dan met je meedenken of een brainstorm organiseren met mensen die creatieve input kunnen geven en constructieve feedback.

Gratis oriënterend gesprek
Je kunt ons benaderen voor een gratis oriënterend gesprek. Hierin bespreken we je idee, je adviesvraag en de ondersteuning die we kunnen bieden bij de uitwerking. Voor verdere ondersteuning brengen we kosten in rekening.

Het Inschakelaarsaanbod

Adviesgesprek over jouw idee

Op basis van het oriënterende gesprek bieden wij een adviesgesprek van een uur met een van onze adviseurs om de mogelijkheden van je idee te bespreken, plus een schriftelijk advies over de uitwerking van het idee naar aanleiding van dit gesprek.

  • Adviesgesprek (1,5 uur)
  • Opstellen schriftelijk advies (0,5 uur)

Kosten adviesgesprek € 150,- (vaste prijs)

Indien er behoefte is aan meerdere adviesgesprekken, kunnen we ook een offerte op maat bieden.

Brainstormsessie over jouw idee

Verder kunnen we ook een brainstormsessie organiseren en begeleiden met een groep mensen van circa 5 personen die hun kennis en ervaring beschikbaar stellen voor bespreking van het idee. Op basis van het oriënterende gesprek doen we hiertoe een concreet voorstel. Naar aanleiding van de brainstormsessie zorgen wij tevens voor een verslag van de brainstormsessie en maken we een schets voor een mogelijk vervolg.

  • Voorbereiding (2 uur)
  • Begeleiding (2 uur)
  • Locatie, koffie, thee, fris (€ 75,-)
  • Vrijwilligers vergoeding (€ 75,-)
  • Opstellen schriftelijk advies (1 uur)

Kosten brainstormsessie: € 525,- (vaste prijs)

De kosten zijn inclusief een vrijwilligersvergoeding voor de door ons uitgenodigde deelnemers, locatie, koffie, thee, fris en een versnapering. Indien er behoefte is aan meerdere brainstormsessies, kunnen we ook een offerte op maat bieden. Mocht het vanwege Covid nodig zijn, dan kan de brainstorm ook online via Teams, Zoom of een andere aanbieder voor digitale bijeenkomsten.

Contact

Wil je contact over de mogelijkheden voor advies en ondersteuning? Stuur een berichtje naar info@deinschakelaars.nl. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Bellen kan ook. Gert-Jan Ankoné is bereikbaar op 06 – 83 22 42 73, Mariëtte Wessels op 06 – 45 68 95 93.

adres

We zijn gevestigd in:

Haarlem

telefoon

Telefoonnummer

06 - 83 22 42 73