Skip to main content
XS SM MD LG XL

Ik zoek van financiers voor mijn/ons maatschappelijk initiatief

Je hebt een plan voor een maatschappelijk initiatief en je zoekt financiering voor de uitvoering door middel van subsidies en giften van (lokale) overheid, fondsen en bedrijven.

Gratis oriënterend gesprek
Je kunt ons benaderen voor een gratis oriënterend gesprek. Hierin bespreken we je idee, je adviesvraag en de ondersteuning die we kunnen bieden bij de uitwerking. Voor verdere ondersteuning brengen we kosten in rekening.

Het Inschakelaarsaanbod

Advisering fondswerving

We bieden op basis van het oriënterende gesprek twee adviesgesprekken om de mogelijkheden te bespreken voor het verwerven van inkomsten voor de uitvoering van het maatschappelijk initiatief. Voorwaarde is wel dat er een projectplan met begroting beschikbaar is. Ter voorbereiding lezen wij het projectplan en doen we een quickscan naar mogelijke financiers. Hieruit volgt van ons een korte schriftelijke samenvatting van onze input.

  • Twee adviesgesprekken
  • Quickscan mogelijke financiers
  • Schriftelijke samenvatting van onze input

Kosten advies verwerving financiering: € 300,-

Indien er behoefte is aan meer adviesgesprekken bijvoorbeeld bij grotere of complexere projecten, kunnen we een offerte op maat bieden. Ook kunnen we desgevraagd een actieplan voor fondswerving opstellen.

Ondersteuning bij fondswerving

We bieden op basis van het oriënterende gesprek advies en ondersteuning bij het benaderen van potentiële financiers en het indienen van subsidie – of sponsorverzoeken. Tevens kunnen we hulp bieden bij het voorbereiden van gesprekken met potentiële subsidieverstrekker of sponsoren.

Kosten: offerte op maat.

Contact

Wil je contact over de mogelijkheden voor advies en ondersteuning? Stuur een berichtje naar info@deinschakelaars.nl. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Bellen kan ook. Gert-Jan Ankoné is bereikbaar op 06 – 83 22 42 73, Mariëtte Wessels op 06 – 45 68 95 93.

adres

We zijn gevestigd in:

Haarlem

telefoon

Telefoonnummer

06 - 83 22 42 73