Skip to main content
XS SM MD LG XL

Ik kan wel wat hulp gebruiken bij het opstellen van een plan voor de uitvoering

Je hebt een goed idee voor een maatschappelijk initiatief en je hebt hulp nodig bij het opstellen van een projectplan voor de uitvoering hiervan. Wij kunnen je adviseren over diverse aspecten die hierbij van belang zijn zoals het formuleren van doelstelling, doelgroepen, resultaten, activiteiten, organisatie, begroting, enzovoort.

Gratis oriënterend gesprek
Je kunt ons benaderen voor een gratis oriënterend gesprek. Hierin bespreken we je idee, je adviesvraag en de ondersteuning die we kunnen bieden bij de uitwerking. Voor verdere ondersteuning brengen we kosten in rekening.

Het Inschakelaarsaanbod

Advisering voor jouw projectplan

We bieden op basis van het oriënterende gesprek – drie adviesgesprekken van een uur, inclusief input op de aangeleverde onderdelen voor de uitwerking van een projectplan van beperkte omvang. Je krijgt ook een schriftelijke samenvatting van onze input.

  • 3 adviesgesprekken inclusief input op de aangeleverde onderdelen (3 uur)
  • Schriftelijk materiaal in de vorm van tips en tools en een beknopte schriftelijke samenvatting van de adviezen (1,5 uur)

Kosten advisering: € 337,50

Indien er behoefte is aan meer adviesgesprekken bijvoorbeeld bij grotere of complexere projecten, kunnen we ook een offerte op maat bieden. Ook kunnen we desgevraagd het projectplan voor jullie opstellen

Contact

Wil je contact over de mogelijkheden voor advies en ondersteuning? Stuur een berichtje naar info@deinschakelaars.nl. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Bellen kan ook. Gert-Jan Ankoné is bereikbaar op 06 – 83 22 42 73, Mariëtte Wessels op 06 – 45 68 95 93.

adres

We zijn gevestigd in:

Haarlem

telefoon

Telefoonnummer

06 - 83 22 42 73