Skip to main content
XS SM MD LG XL

Je hebt een plan voor een maatschappelijk initiatief en je zoekt medestanders die zich bij jouw initiatief willen aansluiten om het initiatief tot een succes te maken. Bij medestanders kun je bijvoorbeeld denken aan buurtbewoners, belanghebbenden, instellingen en bedrijven die willen helpen bij de uitvoering, of anderszins de uitvoering (in natura) willen ondersteunen.

Gratis oriënterend gesprek
Je kunt ons benaderen voor een gratis oriënterend gesprek. Hierin bespreken we je idee, je adviesvraag en de ondersteuning die we kunnen bieden bij de uitwerking. Voor verdere ondersteuning brengen we kosten in rekening.

Het Inschakelaarsaanbod

Hulp en advies bij het vinden van medestanders

We bieden op basis van het oriënterende gesprek een of meerdere adviesgesprekken voor het opstellen van een plan om medestanders te vinden. Op basis van de adviesgesprekken stellen we een concept plan voor een wervingscampagne op. Ook kunnen ondersteuning bieden bij het uitvoeren van de wervingscampagne.

  • Advies bij het opstellen van een wervingscampagne
  • Hulp bij de uitvoering van de wervingscampagne

Kosten: offerte op maat

Bemiddeling naar maatschappelijke instellingen en bedrijven

We bieden op basis van het oriënterende gesprek hulp en advies bij het zoeken van maatschappelijke partners zoals instellingen en bedrijven die het initiatief willen ondersteunen bijvoorbeeld in natura, als ambassadeur of als samenwerkingspartner.

  • Advies over interessante maatschappelijke partners
  • Hulp bij het benaderen van maatschappelijke partners

Kosten: offerte op maat

Contact

Wil je contact over de mogelijkheden voor advies en ondersteuning? Stuur een berichtje naar info@deinschakelaars.nl. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Bellen kan ook. Gert-Jan Ankoné is bereikbaar op 06 – 83 22 42 73, Mariëtte Wessels op 06 – 45 68 95 93.

adres

We zijn gevestigd in:

Haarlem

telefoon

Telefoonnummer

06 - 83 22 42 73