Skip to main content
XS SM MD LG XL

Scouting Brigitta is op zoek naar materiaal voor Schoterboshuis!

Scouting Brigitta is de grootste scoutinggroep in Haarlem. Ons huidige gebouw, dat we delen met enkele buurtorganisaties en een BSO, is versleten en we moeten er binnen afzienbare tijd uit.

Zonder clubgebouw geen scouting.  Daarom gaan we het Schoterboshuis bouwen: een duurzaam onderkomen in het Haarlemse Schoterbos. Onze ambitie is een 100% circulair, natuur-inclusief gebouw neer te zetten, met low tech-oplossingen: een toekomstbestendige omgeving waar ook de andere buurtorganisaties ook onderdak vinden. Een gebouw dat óók buurtbewoners en –organisaties inspireert, uitnodigt en verbindt.

Wij kunnen alle hulp gebruiken om deze ambitie waar te maken! Ook u kunt ons helpen. Heeft u restpartijen of ander (bouw)materiaal dat u graag van de sloophamer zou willen redden? U kunt dit vanaf nu beschikbaar stellen voor het Schoterboshuis! In onze “oogstlijst” ziet u wat we allemaal kunnen gebruiken. Mocht u er iets tussen vinden, neem dan contact op met ons (nieuwbouw@scoutingbrigitta.nl). Wij zullen er heel dankbaar voor zijn en vermelden uw naam en bijdrage in onze publiciteit.

Wij gaan iets moois bouwen. Doet u mee?

Contact

Wil je contact over de mogelijkheden voor advies en ondersteuning? Stuur een berichtje naar info@deinschakelaars.nl. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Bellen kan ook. Gert-Jan Ankoné is bereikbaar op 06 – 83 22 42 73, Mariëtte Wessels op 06 – 45 68 95 93.

adres

We zijn gevestigd in:

Haarlem

telefoon

Telefoonnummer

06 - 83 22 42 73