Skip to main content
XS SM MD LG XL

Stichting De Inschakelaars adviseert of ondersteunt verschillende maatschappelijk initiatieven bij de uitwerking van een idee.

afbeelding

Scouting Brigitta is op zoek naar materiaal voor Schoterboshuis!

Scouting Brigitta is de grootste scoutinggroep in Haarlem. Ons huidige gebouw, dat we delen met enkele buurtorganisaties en een BSO, is versleten en we moeten er binnen afzienbare tijd uit.

afbeelding

Ikgawerken.nu

Ikgawerken.nu is het recruitment platform dat zich richt op nieuwkomers. Via het platform wordt de statushouder zelfstandig in staat gesteld om een keuze te maken welke baan het beste bij hem/haar past.

afbeelding

Stichting Goed doen voor een ander

Stichting Goed doen voor een ander biedt zelfstandig wonende eenzame ouderen een nieuwe vriendengroep aan.

afbeelding

De Wereldkeuken Haarlem

De Wereldkeuken Haarlem is een sociale onderneming waar Nieuwe Haarlemmers als vrijwilliger, de favoriete gerechten uit hun moederland koken.

afbeelding

Vereniging Ons Groene Huis

De vereniging Ons Groene Huis (OGH) wil een duurzaam en maatschappelijk betrokken woonproject realiseren in de regio Haarlem.

afbeelding

Duofietsen van de stichting Fietsmaatjes

Duofietsen is een project voor ouderen en vrijwilligers van de stichting Fietsmaatjes Haarlem Kennemerland. Duofietsen kan eenzaamheid voorkomen of verminderen van ouderen met een fysieke of mentale beperking

Contact

Wil je contact over de mogelijkheden voor advies en ondersteuning? Stuur een berichtje naar info@deinschakelaars.nl. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Bellen kan ook. Gert-Jan Ankoné is bereikbaar op 06 – 83 22 42 73, Mariëtte Wessels op 06 – 45 68 95 93.

adres

We zijn gevestigd in:

Haarlem

telefoon

Telefoonnummer

06 - 83 22 42 73