Skip to main content
XS SM MD LG XL

Stichting De Inschakelaars adviseert of ondersteunt verschillende maatschappelijk initiatieven bij de uitwerking van een idee.

afbeelding

Scouting Brigitta is op zoek naar materiaal voor Schoterboshuis!

Scouting Brigitta is de grootste scoutinggroep in Haarlem. Ons huidige gebouw, dat we delen met enkele buurtorganisaties en een BSO, is versleten en we moeten er binnen afzienbare tijd uit. Zonder clubgebouw geen scouting.  Daarom gaan we het Schoterboshuis bouwen: een duurzaam onderkomen in het Haarlemse Schoterbos. Onze ambitie is een 100% circulair, natuur-inclusief gebouw neer te zetten, met low tech-oplossingen: een toekomstbestendige omgeving waar ook de andere buurtorganisaties ook onderdak vinden. Een gebouw dat óók buurtbewoners en –organisaties inspireert, uitnodigt en verbindt. 

Wij kunnen alle hulp gebruiken om deze ambitie waar te maken! Ook u kunt ons helpen. Heeft u restpartijen of ander (bouw)materiaal dat u graag van de sloophamer zou willen redden? U kunt dit vanaf nu beschikbaar stellen voor het Schoterboshuis! In onze “oogstlijst” ziet u wat we allemaal kunnen gebruiken. Mocht u er iets tussen vinden, neem dan contact op met ons (nieuwbouw@scoutingbrigitta.nl). Wij zullen er heel dankbaar voor zijn en vermelden uw naam en bijdrage in onze publiciteit.

Wij gaan iets moois bouwen. Doet u mee? 

afbeelding

Ikgawerken.nu

Ikgawerken.nu is het recruitment platform dat zich richt op nieuwkomers. Via het platform wordt de statushouder zelfstandig in staat gesteld om een keuze te maken welke baan het beste bij hem/haar past.

afbeelding

Stichting Goed doen voor een ander

Stichting Goed doen voor een ander biedt zelfstandig wonende eenzame ouderen een nieuwe vriendengroep aan.

afbeelding

De Wereldkeuken Haarlem

De Wereldkeuken Haarlem is een sociale onderneming waar Nieuwe Haarlemmers als vrijwilliger, de favoriete gerechten uit hun moederland koken.

afbeelding

Vereniging Ons Groene Huis

De vereniging Ons Groene Huis (OGH) wil een duurzaam en maatschappelijk betrokken woonproject realiseren in de regio Haarlem.

afbeelding

Duofietsen van de stichting Fietsmaatjes

Duofietsen is een project voor ouderen en vrijwilligers van de stichting Fietsmaatjes Haarlem Kennemerland. Duofietsen kan eenzaamheid voorkomen of verminderen van ouderen met een fysieke of mentale beperking

Contact

Wil je contact over de mogelijkheden voor advies en ondersteuning? Stuur een berichtje naar info@deinschakelaars.nl. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Bellen kan ook. Gert-Jan Ankoné is bereikbaar op 06 – 83 22 42 73, Mariëtte Wessels op 06 – 45 68 95 93.

adres

We zijn gevestigd in:

Haarlem

telefoon

Telefoonnummer

06 - 83 22 42 73